Lastnik podjetja, Goran Behin, je ključni del ekipe in nosilec dolgoletnih izkušenj ter strokovnega znanja na področju zaključnih gradbenih del. Njegova predanost, vizija in strokovnost so ključni dejavniki za uspeh podjetja.

Med svojim bivanjem v Avstraliji je Goran Behin pridobil mednarodno diplomo marketing manager, kar je okrepilo njegove sposobnosti upravljanja projektov in strateškega trženja. V tistem času je pod njegovim vodstvom podjetje izvedlo več velikih projektov, ki so pripomogli k pridobivanju dragocenih referenc in širjenju omrežja poznanstev.

Po vrnitvi v Slovenijo se je podjetje večinoma osredotočilo na sodelovanje s privatnimi strankami, pri čemer je bil prvi večji projekt Dijaški dom Maribor. Od takrat dalje je podjetje uspešno sodelovalo pri številnih pomembnih projektih, kot so nakupovalni centri Supernova, športne dvorane, hoteli, večstanovanjske zgradbe ter trgovinski lokali znanih blagovnih znamk.

Goran Behin z inovativnim pristopom, skrbnostjo in visoko strokovnostjo vodi podjetje ter se nenehno posveča zagotavljanju visokokakovostnih storitev in zadovoljstvu strank.

Njegova vizija, bogate izkušnje ter uspešno vodenje projektov so temelj podjetja, ki strankam zagotavlja vrhunske zaključne gradbene storitve.