Ne glede na panogo, s katero se ukvarjamo, pri podjetju MGL-team se zavezujemo k izvajanju vrhunskih zaključnih gradbenih del. Naša prednost je strokovnost, zanesljivost in skrb za vaše zadovoljstvo. Stopite v stik z nami danes in nam zaupajte vaše gradbene potrebe!

fasaderstvo
FASADERSTVO

Naša ekipa izkušenih fasaderjev je specializirana za ustvarjanje vrhunskih zunanjih fasad. Ne glede na velikost projekta, smo vam na voljo za oblaganje z različnimi materiali, kot so fasadne plošče, ometi ali naravni kamni. Poskrbimo za estetsko privlačne in trajne fasade, ki hkrati nudijo tudi dodatno izolacijo in zaščito vašega doma.

slikopleskarstvo
SLIKOPLESKARTVO

Zavedamo se, da barva in zaključni premazi igrajo ključno vlogo pri ustvarjanju estetskega videza prostora. Naši slikopleskarji se ukvarjajo s strokovnim barvanjem notranjih in zunanjih površin, uporabljajo najnovejše tehnike in visokokakovostne materiale. Ne glede na to, ali gre za obnovo doma, pisarniških prostorov ali večjih objektov, bomo poskrbeli za popolno preobrazbo prostora.

lakiranje povšin
LAKIRANJE POVRŠIN

Če želite, da so vaše površine zaključene z elegantnim in trajnim lakom, ste na pravem mestu. Ekipa MGL-team strokovnjakov za lakiranje vam nudi vrhunsko storitev, ki obsega lakiranje lesenih površin, kovinskih konstrukcij in drugih materialov. S poudarkom na natančnosti in estetiki zagotavljamo, da bodo vaše površine zaščitene in izžarevale vrhunski videz.

suhomontažna dela
SUHOMONTAŽNA DELA

Specializirani smo za suhomontažna dela, ki vključujejo izdelavo sten, oblaganje stropov, vgradnjo predelnih sten ter izdelavo stenskih in stropnih oblog. Naša ekipa uporablja vrhunske materiale in tehnike, da dosežejo visoko kakovostne rezultate v skladu z vašimi pričakovanji. Prilagodljivi smo glede na različne zahteve in velikosti projekta.

celostne obnove hiš in stanovanj
CELOSTNE OBNOVE HIŠ IN STANOVANJ

Želite staremu objektu ali stanovanju dodeliti popolnoma nov videz? Izvajamo tudi celostne obnove hiš in stanovanj. Prevzamemo celoten proces preureditve notranje in zunanje obnove, izbiro materialov in izvedbo zaključnih del. Naš cilj je ustvariti prostor, ki je funkcionalen, estetsko dovršen in odraža vašo osebnost.

celostne obnove hiš in stanovanj
PREDELAVE TRGOVINSKIH LOKALOV

Zavedamo se, da trgovinski prostor igra pomembno vlogo pri privabljanju strank. Naša ekipa vam nudi strokovno predelavo trgovinskih lokalov, ki vključujejo prenove, prilagoditve prostora, barvanje, preoblikovanje notranje opreme ter druge zaključne gradbene posege. Poskrbimo, da bo vaš trgovinski prostor privlačen, funkcionalen in prilagojen vašim poslovnim potrebam.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE